Heb jij sicke voetbalskills? Dan is adidas op zoek naar jou

Tot voor kort was het Nike dat via talentenjachten op zoek was naar spelers met skills, maar zij stopten met ‘Nike Most Wanted’. Die leegte wordt nu gedeeltelijk ingevuld door adidas, want zij zijn in de Benelux op zoek naar spelers met de beste skills. Ter ere van de nieuwe NEMEZIZ schoen die vandaag is geïntroduceerd, roept adidas de meest talentvolle voetballers van de Nederlandse amateurvelden, straten en pleintjes op om hun skills te laten zien. De winnaar krijgt een seizoen lang de dikste outfits en schoenen cadeau. Lekker toch?

Zoektocht naar 32 kandidaten

Adidas is een zoektocht gestart naar 32 kandidaten uit de Benelux die zich komende maand kunnen gaan bewijzen, maar makkelijk wordt het niet. Via on- en offline challenges heeft adidas pittige challenges klaarstaan. De 32 spelers die tijdens deze uitdagingen het meest imponeren kwalificeren zich voor een knock-out toernooi in Amsterdam op 19 augustus. Dolberg zal één speler kronen tot de ultieme NEMEZIZ van de Benelux en die winnaar zal het hele seizoen voorzien worden van nieuwe outfits, schoenen en bezoekt de dikste wedstrijden en events.

Hoe kun je meedoen?

De zoektocht start direct door het hele land, zowel on- als offline. De jacht op het ultieme talent wordt gesteund door Anderlecht, Kasper Dolberg, Massimo Bruno en freestylers zoals Belgische viervoudig wereldkampioen panna Ilyas ‘Toubz’ en KNVB-straatvoetbalambassadeur Nasser ‘el Jackson’. Op de open dag van RSC Anderlecht (30 juli) zal talent gescout worden, maar je kunt dus ook online indruk maken.

Dolberg daagt jullie uit: ben jij de #NemezizNext? Check voetbalzone.nl/nemeziz

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Elke dag is er een nieuwe challenge die te vinden is op Voetbalzone. Door een Instagram video te posten met #NemezizNext kun je meedoen en proberen indruk te maken op adidas. Genoeg opties dus om één van de beste 32 spelers te worden, maar de selectieprocedure zal stevig zijn.

Finale in Amsterdam

Op 19 augustus zullen de 32 gekozen spelers in de MiCoach-hal in Amsterdam gaan strijden om de felbegeerde NEMEZIZ-titel. Een prachtige kans op een mooi avontuur en eeuwige roem dus, maar de hoofdprijs is toch wel waar je het voor wil doen. Het hele jaar erbij lopen als een prof met de dikste outfits en schoenen is toch heerlijk?

Wil je meer weten over de nieuwste adidas NEMEZIZ 17 ‘Ocean Storm’? Dan moet je hier zijn.