Officieel: FIFA 20 gaat het gedroomde Nederlandse commentaar krijgen

Telkens als we de nieuwe FIFA game installeerde was één van de eerste dingen die wij deden het veranderen van de commentator instellingen van Nederlands naar Engels. Sorry Evert en Youri, het was iconisch, maar het begon ook flink te vervelen. Er werd geroepen om vernieuwing, maar zeker ook om nieuwe commentatoren. En die gaan bij FIFA 20 hun debuut maken.

Sierd de Vos in FIFA 20

De geruchten gingen al een tijd rond en waren zeer hardnekkig, maar gisterenavond werd het definitief duidelijk dat El Sierd en Jeroen Grueter het commentaar in FIFA 20 gaan verzorgen. Je kunt dus flink wat ‘Koekoek’, GOOOOOOOOOL en de beste restauranttips verwachten vanaf september als de game gelanceerd wordt. Beide heren maakte het nieuws via social media bekend.

Zoals je in Sierd zijn post kunt zien hebben ze maar liefst 94 opnamedagen gehad om het commentaar in te spreken. Ook tof om te zien dat het voor beiden een soort droom is om deze job te doen. Wij hebben hierdoor in ieder geval extra veel zin in FIFA 20. De teaser belooft in ieder geval veel goeds!

Dit zijn de nieuwe Nederlandstalige commentatoren van #FIFA20! Kleine hint: Koekoek! 😉

Geplaatst door EA SPORTS FIFA Benelux op Donderdag 11 juli 2019

Een welkome verandering ten opzichte van FIFA 19 dus, maar wat gaat er nog meer veranderen? De penalty’s en vrije trappen in ieder geval. Uiteraard is ook de nieuwe spelmodus VOLTA iets waar we heel erg naar uitkijken. Deze nieuwe ‘FIFA Street’ modus kun je hier in de trailer checken. Kun je die trailer ook direct vergelijken met die van PES 2020.