Payet dolt de keeper bij deze goal zo hard dat hij geblesseerd raakte

Nadat iemand op gruwelijke manier vernederd is wordt wel eens gezegd: ‘ga maar douchen’. Lachen natuurlijk, maar gisteren gebeurde dat zo’n beetje letterlijk. Tijdens de wedstrijd Marseille – Strasbourg dolde Dimitri Payet de keeper van de tegenstander zo ongelofelijk hard dat de keeper zichzelf blesseerde en zelfs met brancard van het veld moest.

Payet blesseert keeper

Na een steekballetje loopt Dimitri Payet alleen richting de keeper en via een nepschot zet hij de keeper helemaal op het verkeerde been. Hij probeert dat nog te herstellen, maar blesseert zich daarmee omdat hij zich verdraait. Ziet er behoorlijk misselijk uit. En dan hebben we het niet alleen over de blessure, want die schijnbeweging was ook héél vies hoor. En tegelijkertijd zo lekker.

Nu wisten we al langer dat Payet een hele fijne voetballer was, maar sinds hij van West Ham naar Marseille is vertrokken horen we er toch wat minder over. Heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat we de Ligue 1 iets minder nadrukkelijk volgen dan de Premier League. Hier vind je de 5 belangrijkste eigenschappen van een aanvallende middenvelder volgens Payet.