Deze slimme salontafel (met koeling) is alles wat je nodig hebt

Hoe vaak heb je al met het probleem geworsteld dat je tijdens die spannende wedstrijd van je favoriete club of serie eigenlijk een nieuw biertje wilt halen, maar niks wilt missen? Als we naar onszelf kijken is het antwoord op die vraag een ontelbaar aantal keren. Dat hoeft vanaf nu geen probleem meer te zijn, dankzij deze geniale salontafel.

Sobro salontafel

De opperbazen van Sobro hebben namelijk een slimme salontafel gecreëerd met ingebouwde (gekoelde) minibar. Gewoon even het laatje open trekken en een koud pilsje pakken. Deze salontafel biedt echter nog veel meer. Je kunt je telefoon er draadloos mee opladen, muziek streamen via het ingebouwde geluidssysteem (dat je ook kunt koppelen aan de tv) en een gezellige sfeer creëren door middel van de led-verlichting in verschillende kleuren. Het blad fungeert ook nog eens als touchscreen, waarmee je de temperatuur, het licht en speakers kunt bedienen.

De tafel is in drie kleuren verkrijgbaar en op z’n zachtst gezegd niet echt goedkoop. Deze tafel van je dromen is namelijk verkrijgbaar voor $1499. Dan heb je wel wat natuurlijk. Er is echter ook een nieuw product van Sobro dat binnenkort op de markt zal komen en een stuk goedkoper is. Ze hebben namelijk een slimme bijtafel/nachtkastje ontworpen. Het heeft nagenoeg dezelfde features als bovenstaande salontafel, maar dan zonder touchscreen blad.

Via Indiegogo is de crouwdfunding voor de ‘side table’ inmiddels in volle gang en ze hebben het streefbedrag al bijna 10 keer binnen. Wil je het jezelf nóg makkelijker maken tijdens het kijken van tv door je flesje bier niet eens meer op tafel te hoeven zetten? Dan is de CouchCoaster perfect.

Bron: Gewoonvoorhem