Spanjaard lekt belangrijke info over mogelijke FIFA 18 World Cup game

Het is nog geen maand geleden dat FIFA 18 gelanceerd werd en het logische vervolg lijkt dan ook FIFA 19, maar niets blijkt minder waar. Er gingen al geruchten dat er een speciale FIFA 18 World Cup editie gelanceerd wordt voordat het toernooi in Rusland begint en die geruchten zijn nu ‘per ongeluk’ bevestigd. Dat gebeurde op een zeer opmerkelijke manier.

FIFA 18 World Cup

Manolo Lama, oftewel de Spaanse Evert ten Napel van FIFA, bevestigde in een radio-interview dat er een World Cup 2018 editie/modus gaat komen en dat de opnames met de commentatoren al in december gaan beginnen. Het interview werd afgespeeld in de aanwezigheid van de Spaanse Product Marketing Manager en hij liet duidelijk merken dat dit eigenlijk nog een geheim moest blijven. Hieronder het fragment waarin het verklapt wordt.

Het lijkt ons dus duidelijk dat die World Cup editie er gaat komen. Ook in 2014 lanceerde EA Sports een speciale WK editie. Toen kwam het spel uit in april, dus dat verwachten wij in 2018 ook.

Goed nieuws dus voor alle FIFA freaks en dat nieuws komt vrij kort nadat EA Sports ook al bekend maakte dat de gastmodus weer toegevoegd is bij FUT Draft en Online Seizoenen.

Bron: Reddit