Speciale connectie met één van je teamgenoten? Zo herken je het

De geschiedenis van de mensheid kent vele succesvolle duo’s. Denk aan Batman & Robin, Samson & Gert, Bassie & Adriaan, bier & borrelnootjes en ga zo maar door. Misschien hoort daar wel nog een duo bij: jij en die ene teamgenoot waarmee je een speciale connectie hebt. Zowel op en naast het veld voelen jullie elkaar feilloos aan en dat resulteert in goals, assists en een heleboel lol. Hebben jullie ook zo’n speciaal koppeltje in het team? Die herken je aan de volgende 6 punten.

Eén blik is genoeg

Jullie hoeven elkaar maar aan te kijken en jullie weten meteen hoe diegene gaat lopen en waar de bal gegeven gaat worden. Een ware nachtmerrie voor elke tegenstander. Regelmatig slopen jullie een team volledig met z’n tweeën.

Jullie houden op dezelfde manier van het spelletje

Jullie hebben dezelfde voorkeur voor bepaalde teams, houden van dezelfde type spelers en hebben dezelfde gedachte over hoe het spelletje gespeeld moet worden. Eigenlijk zijn jullie gewoon twee handen op dezelfde voetbalbuik.

via GIPHY

Vanaf de eerste training al een klik

Het lijkt onverklaarbaar, maar vanaf training nummer één trokken jullie al naar elkaar toe. Alsof jullie al wisten wat je aan elkaar hebt. Maar wat was de reden daarvoor? Waarschijnlijk weten zelfs jullie niet meer waarom. Misschien moest het wel zo zijn.

Altijd een koppeltje tijdens de training

Sinds die eerste training hebben ze elkaars zijde nooit meer verlaten. Als er oefeningen gedaan moeten worden in tweetallen staan ze al bij elkaar voordat de trainer het heeft uitgesproken. Een beetje kinderachtig, maar zolang ze het tijdens de wedstrijd waarmaken met goals en assists is het prima.

Altijd naar elkaar op zoek

Jullie connectie is zo sterk dat als één van jullie twee de bal krijgt, je meteen op zoek gaat naar de ander. Van iedereen in het team vertrouw je hem namelijk het meeste de bal toe. Soms gaat dat iets te ver en sla je iemand over die er veel beter voor stond.

Doelpunten worden gevierd met een ingestudeerd dansje

Hoe laat je aan iedereen zien dat jullie iets speciaals hebben? Juist. Een ingestudeerd dansje à la Pogba & Lingard.

Heb jij eerder een bijzondere connectie met jullie trainer dan met een medespeler? Zo kom je erachter of je het lievelingetje bent van de trainer.