Speler drinkt pils op het veld en scoort later gelijkmaker in laatste minuut

Onze geliefde sport kent al een ontelbaar aantal helden en we zijn er weer een rijker. Bandalovski van het Bulgaarse Vereya is de naam. Zijn team nam het in een play-off wedstrijd op tegen Levski Sofia en de sfeer in het stadion was behoorlijk verhit. Waar we in de meeste landen nog wel eens bekers met bier zien vliegen gooien ze in Bulgarije gewoon met blikken bier. Bandalovski reageerde op legendarische wijze.

Op een gegeven moment landde een Bulgaars blik pils in de buurt van Bandalovski en waar de meeste voetballers het blik weer weg zouden gooien, nam deze held een flinke teug. Oké, hij spuugde ook weer wat uit, maar daar gaan we niet moeilijk over doen. Later in de wedstrijd vergrootte hij zijn heldenstatus door in de allerlaatste minuut de gelijkmaker binnen te tikken en een verlenging uit het vuur te slepen. Hieronder de prachtige beelden.

Achteraf bleek die gelijkmaker minder waarde te hebben dan gehoopt, want na penalty’s wist Levski Sofia te winnen en daarmee sleepten ze een Europees ticket binnen. Helaas, want het was Bandalovski gegund.

Leestip: 7 redenen waarom bier drinken gezond is

Bron: Sport Bible