Juventus gaat komend seizoen in stijl rondreizen met deze nieuwe spelersbus

Wij van Never Offside schrijven vaak over nieuwe tenues van voetbalclubs in aanloop naar het nieuwe seizoen, maar schrijven over een nieuwe spelersbus is iets wat we nog niet eerder deden. Toen we de nieuwe van Juve zagen waren we echter zo onder de indruk dat we dachten dat we dit toch wel even met jullie moesten delen.

Spelersbus Juventus

Dus bus zal onderweg naar uitwedstrijden moeilijk te missen zijn door het opvallende zwart-wit gestreepte design. Het ontwerp van de bus is gecreëerd in samenwerking Garage Italia, een bedrijf uit Milaan dat gespecialiseerd is in wraps. De gedachte het design is het idee van de Bianconeri wave: een niet te stoppen golf die het succes op het veld vertegenwoordigd en het enthousiasme van de fans.

Het resultaat is van de buitenkant bijna even bizar als vet, maar het interieur straalt juist pure klasse uit. Dat mag ook wel met een sterrenteam als die van Juve natuurlijk. We zien vooral veel zwart lederen stoelen die stuk voor stuk een Juventus tintje hebben gekregen met het logo van de club en twee witte strepen. Molto bello!

Ja dat is wel wat anders dan de bus waarin jullie naar uitwedstrijden gaan hè? Of gaan jullie gewoon nog met auto’s? In dat geval herken je deze 6 tussenstops voor en na elke uitwedstrijd zeker.