Spitsen Giroud & Aguero krijgen eigen schoen van PUMA

Voetbalfans wereldwijd zijn de maand april ongelofelijk verwend met topwedstrijd na topwedstrijd en het zit er nog niet op. Donderdag 21.00 uur: City – United. Zondag 17.30 uur: Tottenham – Arsenal. Niet alleen de voetbalfans worden met deze twee Engelse derby’s verwend, want ook de PUMA spitsen Aguero en Giroud worden voor deze duels verwend. Beide heren krijgen van hun merk een speciale ‘Derby Fever’ editie van de evoSPEED en evoPOWER. De een nog mooier dan de ander.

PUMA evoSPEED ‘Derby Fever’ Aguero

Uiteraard heeft de schoen de typische luchtblauwe kleur van City gekregen wat gecombineerd wordt met wit/grijs en een zwarte PUMA Formstripe. Toevallig komen die kleuren perfect overeen met de nationaliteit van de Argentijnse spits, dus dat is dubbel prijs. Op de hiel is nog het Derby Fever logo toegevoegd en als ode aan de stad Manchester ook nog een kleine bij. Technologisch is er niks aan de schoen veranderd en dus is ‘ie bij uitstek geschikt voor snelle spitsen als Aguëro.

De PUMA evoSPEED ‘Derby Fever’ Aguero is hier verkrijgbaar.

PUMA evoPOWER ‘Derby Fever’ Giroud

Niet geheel verrassend is de kleurencombinatie van Giroud’s evoPOWER rood met wit. De spits die het voornamelijk van zijn kracht moet hebben heeft aan deze krachtpatser van een schoen zijn perfecte match en ook qua schoen en tenue is het dus perfect. Vooral de graphics rondom de hak zien er gruwelijk vet uit, maar ook in het witte gedeelte van de upper is een heel tof patroon verwerkt. Ook hier is het ‘Derby Fever’ logo aanwezig op de hiel en aan de andere zijde vind je het ‘Gunners’ logo van Arsenal. We moeten toch toegeven dat deze evoPOWER onze favoriet is van deze twee.