Deze spotgoedkope, opblaasbare jacuzzi van de Aldi wil iedereen hebben

Het voetbalseizoen loopt op z’n eind en dus spelen we steeds vaker in een heerlijk zonnetje. Ook afgelopen weekend was het weer genieten. Met drie punten in de tas is het natuurlijk lekker douchen, maar hoe geniaal zou het zijn om met je teammaten in een hot tub de wedstrijd na te bespreken. Dat kan vanaf binnenkort gewoon. Aldi knalt namelijk een spotgoedkope jacuzzi de markt op.

Hieronder zie je de opblaasbare jacuzzi die Aldi binnenkort gaat verkopen. Voor slechts ca. €400 krijg jij een heerlijk bubbelbad van 2 meter doorsnee, 71 centimeter diep en 120 luchtstralen. Het water kan verwarmd worden tot maximaal 40 graden middels een ingebouwd verwarmingssysteem.

 

Het is nog niet helemaal bekend wanneer deze jacuzzi in de schappen ligt. Misschien die folders toch even goed in de gaten blijven houden. Want wie het eerst komt wie het eerst maalt. Oh trouwens, je kunt er niet met het hele team tegelijk in, want het is officieel een 4-persoons jacuzzi. Ach, lekker knus met z’n achten moet ook kunnen. Netjes om de beurt mannen.

Leestip: Overnachten in dit bierhotel wordt de droom van iedere man