Lazio keert voor het nieuwe thuistenue terug naar een echte klassieker

Kledingsponsor Macron komt niet zo heel vaak voor op onze website, maar wanneer ze een fantastische tenue ontwikkeld hebben dan moet je ze daar de credits voor geven. Zeker als het een SS Lazio tenue betreft, wat nog gewoon een grote Italiaanse club is. Bij dit nieuwe thuistenue gaan ze terug naar een look die je wellicht bekend voorkomt. Het is in ieder geval een look die de fans heel graag zien.

SS Lazio thuistenue 2018/2019

Het thuistenue is eigenlijk een exact kopie van het thuistenue dat in 1982, 1986 en als laatste in 2015 gedragen werd om het 115-jarige bestaan van de club te vieren. Het ‘vlag’ design met de futuristische arend-print op de voorzijde die deels doorloopt over de zijkanten en achterzijde is echter zo populair en geliefd dat niemand er mee zal zitten dat dit tenue heel bekend voorkomt. Sterker nog: het is gewoon een fantastisch tenue.

Boven de arend-print is een witte helft geplaatst en eronder een lichtblauwe. Dat lichtblauw komt weer terug in de kraag met daarin de tekst ‘Noi l’amiamo e per lei combattiamo’ (we love you and we fight for you). Boven op de rug, net onder de kraag, is de tekst ‘SS Lazio 1900’ nog geplaatst.

SS Lazio keepersshirt 2018/2019

Dan willen we het toch ook nog eventjes over het nieuwe keepersshirt van Lazio hebben. Dit shirt zal bij thuiswedstrijden gedragen worden en ja, ook dit shirt werd in 2015 gebruikt. Destijds als uitshirt. Maar de combinatie van een bijna volledig zwart shirt met een lichtblauwe kraag en de lichtblauwe arend, heel vet!

Wil je het nieuwe SS Lazio thuistenue bestellen? Dan kun je terecht bij de webstore van de club.

Die andere club uit Rome heeft inmiddels al het nieuwe thuis- en uittenue gepresenteerd. Hier vind je het AS Roma thuistenue en hier kun je het bijzondere uittenue bekijken.