Dit staat er in de indrukwekkende garage van Eljero Elia

Twee weken geleden lieten we jullie al zien wat er in de garage van Memphis Depay staat en dat was om jaloers van te worden. Die van Eljero Elia mag er echter ook zijn hoor. Deze baller is niet bang om een groot deel van zijn bij elkaar gevoetbalde geld uit te geven aan veel pk’s en dat resulteert in een garage vol gruwelijke wagens.

Bentley Bentayga Mansory

We beginnen met zijn nieuwste aanwinst. In mei kocht Eljero namelijk deze Bentley Bentayga met een pakket aan Mansory carbon om ‘m vervolgens direct door te rijden naar VDM Cars. Daar werd ‘ie helemaal naar zijn smaak omgetoverd en het resulteert in een beest van een wagen. Het is trouwens de dikste versie, met een 6 liter W12 motor. Dat geeft ‘m 608 pk, waarmee hij van 0 tot 100 km/u rijdt in 4.1 seconden en zijn maximum snelheid heeft bereikt op 301 km/u. De prijs? Bijna €300.000.

Lamborghini Huracán Performante LP640-4

De snelste auto uit zijn garage is ongetwijfeld deze zieke Lambo. De Huracán Performante heeft een 5.2 liter V10 motor die ‘m 640 pk oplevert, sprint in 2.9 seconden naar de 100 km/u en heeft een topsnelheid van ruim 320 km/u. In Nederland wordt de prijs voor dit beestje op zo’n €300.000 gezet.

Mercedes G63

Dan is staat tenslotte ook deze Mercedes nog in zijn garage. De G63, waarvan we helaas niet weten of het een AMG uitvoering is (waar we wel vanuit gaan) en of Mansory er nog aan te pas is gekomen (zou kunnen). Qua prestaties doet ‘ie het in ieder geval uitstekend met een kleine 600 pk pk, een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 4.5 seconden en een topsnelheid van 240 km/u. Voor deze Mercedes zal hij ongeveer 230.000 eurootjes betaald hebben.

Foto’s: Instagram @eljeroelia

Nu zul je misschien denken: en zijn Rolls Royce Wraith dan? Die heeft hij verkocht aan niemand minder dan rapper Boef. Achja, met zo’n auto’s kun je wel een Rolls missen. Memphis heeft overigens wel ‘gewoon’ een dikke Rolls Royce. Hieronder kun je zijn garage checken en beoordelen wie de dikste heeft: Eljero of Memphis?

Dit is de garage van Memphis Depay