Deze suite geeft je uitzicht op het veld van FC Bayern

Het luxe hotelketen Marriott heeft een partnership met Bayern München gesloten en om dit te vieren geven ze een extreem vette hotelovernachting weg. Fans maken namelijk kans om tijdens de wedstrijd tegen BVB Dortmund op 31 maart in de ‘Courtyard’ suite te verblijven. En die is vet. Heel vet.

Hieronder zie je de Courtyard suite in de Allianz Arena. Zoals je ziet krijg je een hele luxe kamer, met een uitzicht dat je nergens krijgt. Je kunt vanaf je bed namelijk direct op het veld kijken. De suite is normaliter onderdeel van een loyaliteitsprogramma van Marriott. Loyale klanten maken altijd kans op mooie beloningen, zoals een geheel verzorgde vlucht met de Bayern-selectie naar een Europese uitwedstrijd en dus ook een overnachting in deze ‘Courtyard’ stadionsuite.

Je hoeft geen Marriott-klant te zijn om aan deze winactie deel te nemen. Helaas moet je wel uit Duitsland, Frankrijk of Engeland komen om mee te dingen de hele bijzondere overnachting. Misschien heb je nog een Duitse/Franse/Engelse vriend die je kan helpen? Meedoen kan hier.