Otamendi heeft rug bijna vol staan met tattoo’s van ‘helden’ uit series

Voetballers zijn niet vies om het nodige inkt op hun lichaam te laten zetten. Daarbij zien we af en toe heel stijlvolle en vette uitvoeringen, maar zo af en toe zien we ook tattoo’s waarbij we toch onze bedenkingen hebben. Nicolas Otamendi is wat ons betreft sinds vandaag onderdeel van die laatste categorie, want wat blijkt: hij heeft zijn bovenrug vol staan met helden uit verschillende series.

Tattoo’s Otamendi

Otamendi gaf in een interview van een aantal jaren geleden aan dat hij op zijn veertiende zijn eerste tattoo liet zetten en dat elke tattoo op zijn lichaam een betekenis heeft. Wat Ragnar Lothbrok (Viking), Walter White (Breaking Bad) en Thomas Shelby (Peaky Blinders) voor hem betekenen? Nou, waarschijnlijk niet veel meer dan dat hij die series gewoon heel tof vindt. En natuurlijk de personages die daadwerkelijk op zijn rug staan.

Het is trouwens niet zo dat we vinden dat de tattoo’s slecht gezet zijn, maar we betwijfelen of ze duurzaam zijn. Oftewel, of hij ze zelf over een jaar of 10 tot 20 nog wel vet vindt. Dit zijn in ieder geval de tattoo’s waar mannen het meeste spijt van krijgen.