Tattoo’s van Beckham komen tot leven in schitterende Unicef-reclame

David Beckham is op vele aspecten een absoluut icoon. Zijn haar zit altijd in de plooi, hij draagt de vetste kleding, hij heeft zijn eigen H&M-collectie en zijn tattoo’s zijn een inspiratie voor velen. Naast al dat uiterlijk vertoon zet Beckham zich, als ambassadeur van Unicef, ook in voor het welzijn van kinderen. Voor een nieuwe campagne van het goede doel gebruikt Beckham zijn lichaam en tattoo’s om een schitterende boodschap af te leveren: Violence marks forever.

Unicef wil de wereld laten weten dat mishandeling een grote impact op het leven (en de toekomst) van een kind heeft. Unicef-ambassadeur David Beckham verspreid die boodschap graag en maakte met het goede doel een indrukwekkende video. Op verschillende plekken van Beckham’s lichaam verschijnen animaties in de vorm van tattoo’s waarop kindermishandeling uitgebeeld wordt. Wat een krachtige boodschap. Check de video hieronder.

Beckham postte deze video ook op zijn instagram. Zijn bijschrift is schitterend:

‘Geweld kan kinderen voor het leven tekenen. Via Unicef heb ik kinderen ontmoet die verschrikkelijk geweld en mishandeling hebben moeten doorstaan en ik zie wat voor littekens het op de lange termijn achterlaat. Ik kies de ‘tekeningen’ op mijn lichaam zelf, maar miljoenen kinderen worden voor het leven getekend zonder dat ze daarvoor kunnen kiezen. Alstublieft help deze video te verspreiden. Het is verkeerd. Stop het.’

Volg het voorbeeld van Beckham en verspreid de boodschap!