Dit zijn de 7 herkenbare tekenen van een nepsupporter

Je club is gebaat bij supporters die altijd achter het team blijven staan. Jij bent natuurlijk zo’n trouwe fan, maar helaas zijn er een heleboel mensen die zichzelf ‘supporter’ noemen maar dat in werkelijkheid absoluut niet zijn. Wat moet je ermee? Wij helpen je graag de echte van de neppe supporters te onderscheiden, dus bij deze: dit zijn de 7 kenmerken van een serieuze nepsupporter.

Altijd te laat voor de wedstrijd – ‘Ah, in die eerste vijf minuten gebeurt toch niks’, is zijn excuus elke keer. Onzin, hij vindt alles gewoon belangrijker dan ‘zijn cluppie’.

Kijkt wedstrijd nooit af – Midden in de wedstrijd besluit hij opeens bij het TV-scherm weg te lopen. Of het nu om de start van een potje beerpong gaat of de entree van een mooie meid, bij het minste of geringste loopt hij weg. ‘Die wedstrijd is toch al gelopen’, zegt hij dan.

Gaat nooit naar het stadion – Hij gaat alleen mee als een vriend van hem een gratis kaartje over heeft. Zelf een kaartje kopen om zijn team aan te moedigen? Ho maar.

Time for the Red Devils ? #MUNCHE

Een bericht gedeeld door Premier League (@premierleague) op

Skipt regelmatig wedstrijd in slechte tijden –  Deze jongen slaat regelmatig een wedstrijdje over als het even wat minder gaat. Een echte fan steunt zijn ploeg ten alle tijden.

Ziet alleen negatieve dingen – Zelfs na een winstpartij loopt hij alleen maar te zeiken. Het is nooit goed en de trainer snapt er helemaal niks van.

Weet niets over ‘zijn club’ – Ken je dat? Hij vertelt je een nieuwtje dat jij al 3 dagen geleden had vernomen. Lekker op de hoogte, vriend.

Kijk alleen grote wedstrijden – Ook zeer typerend voor een nepsupporter. De wedstrijden tegen de ‘kleintjes’ kijkt hij nooit, alleen de toppers van het seizoen.

Als jij wél een echte fan bent dan kom je ook wel eens in het stadion van jouw favoriete club. Misschien heb je zelfs wel een seizoenskaart. Als dat het geval is dan kom je deze 5 type supporters elke keer weer tegen in het stadion.

Mis niets op het gebied van voetbal lifestyle en volg Never Offside op Facebook.