The Baller’s Barber: ontmoet de man die de Premier League sterren knipt

Een voetballer mag er wat ons betreft best wel stijlvol bijlopen, vandaar dat we een rubriek hebben met de beste voetbalkapsels van de maand. Een aantal voetballers die daar vaak in terugkomen zijn Oxlade Chamberlain en Dele Alli, dus je kunt wel zeggen dat de kapper achter deze kapsels er wat van kan. Nu weten we echter ook wie deze kapper is, dankzij een interview met de BBC. Via via is hij in het voetballers circuit terecht gekomen en nu leeft hij de droom.

The Baller’s Barber

Zijn naam is Justin Carr en in zijn klantenbestand is een groot aantal Premier League sterren te vinden. Zoveel zelfs dat je er een heel elftal van kunt samenstellen. Via een vriend kwam hij in contact met Kyle Walker en daarna ging het hard. Ze waren zo onder de indruk van zijn strakke haarlijnen dat het aantal klanten uit de Premier League als een sneeuwbaleffect groeide, met onder andere sterren als Dele Alli en Oxlade-Chamberlain.

Barber break ??? @justscuts

Een bericht gedeeld door Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain) op

Tegenwoordig wordt hij overal naartoe gevlogen, waaronder het EK in Frankrijk om de Engelse sterren met een vers kapsel aan de wedstrijd te laten beginnen. Afgelopen zomer mocht hij zelfs met the Ox en Alli mee naar LA op vakantie om ze af en toe een knipbeurtje te geven en om gewoon lekker te chillen. Dan heb je het als kapper toch wel gemaakt. In onderstaande video zie je wie hij allemaal knipt en check je het volledige jaloersmakende verhaal van The Baller’s Barber.

Video: BBC

Een ander belangrijk stijl-item voor veel voetballers is natuurlijk de tatoeage. Wij spraken de Nederlandse Linda van het Eindhovense Tattoo Lines die ook in het buitenland bekende voetballers als Memphis, Kyle Walker en Dele Alli tatoeëert. Haar bijzondere verhaal lees je hier.