Dit is de toekomstige Oranje selectie volgens de potentie in FIFA 20

Het gaat lekker met het Nederlands Elftal en daar mogen we extra trots op zijn, want we komen uit een behoorlijk diep dal geklommen. Dieptepunten waren natuurlijk het gemiste EK én WK in 2016 en 2018. Alles lijkt er echter op dat we weer de voetbalmacht worden die we de jaren ervoor waren. Dat is natuurlijk aan Koeman te danken, maar misschien nog wel meer aan de lading grote talenten die doorbreekt.

De toekomstige Oranje selectie

Het is natuurlijk lastig voorspellen wat de Oranje selectie van de toekomst gaat worden, maar een manier om het te voorspellen is aan de hand van de potentie die spelers in de carrière modus van FIFA 20 hebben. Reddit gebruiker tiago28peixoto maakte een 23-koppige selectie van de spelers met de hoogste potentie en die ziet er als volgt uit.

Daar zit heel veel moois tussen, met De Ligt, De Jong en Van Dijk als beste spelers. Ook de AZ en PSV talenten zien er veelbelovend uit, al is het natuurlijk nog de vraag of Ihattaren wel voor Oranje gaat kiezen. Toch zijn er zeker nog een paar puntjes van zorg. Met name de keepers en linksback zijn niet heel indrukwekkend.

Ben je nu benieuwd geworden naar de grootste talenten van FIFA 20? Dit is de lijst met de beste FIFA 20 talenten, wonderkids & hun groeipotentie.