Deze video bewijst wat een ongelofelijk slimme voetballer Toni Kroos is

Dat Toni Kroos zich in zijn periode bij Real Madrid heeft opgewerkt tot één van de beste middenvelders ter wereld moge duidelijk zijn. Daarnaast heeft hij natuurlijk ook vele prijzen gewonnen met Real Madrid en Duitsland, maar na het zien van deze video wordt nog duidelijker hoe geniaal deze man is.

Het genie Toni Kroos

In deze compilatie zie je allerlei situaties waarin hij onder druk wordt gezet door de tegenstanders en hoe ogenschijnlijk makkelijk hij zich hieruit weet te voetballen. En dan te bedenken dat Real Madrid deze wereldspeler voor slechts circa €25 miljoen heeft gekocht. Geniet maar even van onderstaande beelden en leer van de meester.

Een briljant kijkje in het brein van de Duitse middenvelder. Hij laat het er zo makkelijk uit zien, vaak met één balcontact, maar dit is toch wel heel bijzonder. Niet gek dus dat hij als één van de beste middenvelders van dit moment wordt gezien. Dit is echter niet de enige reden waarom Kroos zo’n bijzondere voetballer is. Om een heel andere reden is hij misschien wel de meest unieke voetballer ter wereld en dat heeft alles met zijn schoeisel te maken.