Dit is de top 10 beste spelers van FIFA 18

Nog een paar dagen en dan mogen we aan de slag met de demo van FIFA 18. Op 15 september wordt die namelijk gelanceerd en twee weken later volgt de officiële lancering van FIFA 18. Elk jaar is er natuurlijk een behoorlijke prestige strijd tussen spelers om wie de beste rating krijgt en inmiddels is de top 10 bekend gemaakt.

Top 10 beste spelers FIFA 18

Het zal voor weinigen als een verrassing komen dat Gouden Bal winnaar en cover-speler Ronaldo de beste rating heeft gekregen van het spel. Hij heeft een indrukwekkend kaart met een overall rating van 94 gekregen met dribbelen, schieten en snelheid allemaal boven de 90. Op nummer twee komt uiteraard Messi met een rating van 93. Hieronder vind je de volledige top 10.

Een terechte top 10 of had je het anders gezien? We zullen het er hoe dan ook mee moeten doen. Maak jij je niet zo druk over de ratings en ben je meer benieuwd naar wat ze met de carrière modus gaan doen in FIFA 18? Dan hebben we goed nieuws, want die is flink verbeterd. Hier heb je een eerste kijkje in de vernieuwde FIFA 18 carrière modus.