Tottenham Hotspur presenteert 3 nieuwe shirts voor 2016/2017

In het laatste jaar dat Under Armour en Tottenham Hotspur samenwerken pakken ze nog één keer goed uit. Vanmorgen presenteerde de club hun tenues voor het aanstaande voetbalseizoen, waarin de Spurs weer in de Champions League zullen uitkomen. Daar hoort natuurlijk een drietal schitterende shirts bij en die missie heeft Under Armour helemaal volbracht.

* klik op een afbeelding voor een vergroting

Thuis – Het minst verrassend is het design voor het nieuwe thuisshirt van de Spurs. Het shirt is hoofdzakelijk wit en heeft donkerblauwe schouders. Er is gekozen voor een traditioneel uitziende kraag die wel past bij een volksclub als Tottenham. Erg mooi vinden we ook de gouden details in de kraag en op de mouwen. Past perfect bij een jaar waarin de club weer voor het eerst sinds jaren in de Champions League gaat voetballen.

Uit – Absoluut schitterend, dat was onze eerste reactie toen we dit tenue zagen. Het donkerblauwe afgewisseld met (wederom) gouden accenten geeft dit shirt zoveel klasse. Opvallend is de strakke ronde hals, die we steeds minder vaak in de moderne tenues zien. Wat ons betreft een hele goede keuze, want hierdoor is het blauwe oppervlak boven het logo van de Spurs en Under Armour wat groter en oogt het allemaal nog wat imposanter. Well done.

Derde – Dit is veruit het meest opvallende shirt van de drie. Het zal je inmiddels opgevallen zijn dat goud de boventoon voert in deze collectie voor 16/17. Het derde shirt doet een beetje old school aan door de streepjes over de voorzijde en armen. Het shirt heeft een behoorlijk ‘hate it or love it’ karakter, maar dat maakt hem juist zo speciaal. Wij zijn in ieder geval fan!

Tottenham Hotspur staat er ontzettend goed op voor komend seizoen. In welk tenue ze ook aantreden, het gaat elke keer indruk maken. Wil jij één van deze drie prachtige shirts kopen, dan kan dat hier vanaf één dezer dagen. De trainingscollectie is nu wel al te koop en die is ook heel nice.

Leestip: Juventus gaat op titeljacht in dit schitterende uittenue