Tottenham neemt afscheid van The Lane met prachtige video

Gisteren was een historische dag voor iedereen die iets met Tottenham Hotspur heeft. Na 118 jaar werd namelijk afscheid genomen van de voetbaltempel die White Hart Lane heet. Dat deden ze trouwens in stijl, want in speciale shirts werd met 2-1 gewonnen van Manchester United. Na afloop rende duizenden fans het veld op, wetende dat het de laatste keer ooit zou zijn. Dat waren al mooie beelden, maar het kan altijd mooier.

❤️⚽️

Een bericht gedeeld door Harry Kane (@harrykane) op

Afscheid van The Lane

Meer dan een eeuw lang was The Lane Tottenham’s thuis en in die periode hebben ze natuurlijk vele mooie en minder mooie momenten meegemaakt. Het afscheid van zo’n voetbaltempel vraagt natuurlijk om een video met de meest historische en mooie momenten en die video is er. Een prachtige compilatie van 118 jaar voetbalgeschiedenis op White Hart Lane. Kippenvel.

Aangezien het nieuwe stadion nog niet klaar is bij de start van komend seizoen, gaan ze een jaartje op Wembley spelen. De fans hopen natuurlijk dat het nieuwe stadion met een capaciteit van 61.000 de club tot een hoger niveau gaat tillen.

Leestip: Dit wordt het fenomenale nieuwe stadion van Tottenham Hotspur