Tottenham Hotspur & New Era onthullen toffe samenwerking

We kennen het merk New Era voornamelijk van de petten met Amerikaanse sportteams, maar sinds een aantal jaren hebben ze ook wat aandacht voor het Europese voetbal. Na samenwerkingen met Man United en West Ham is het nu namelijk Tottenham die een meerjarige deal hebben gesloten met het merk. De eerste collectie is inmiddels ook onthuld en die is gewoon heel tof.

Tottenham x New Era

Het is meteen een aardig grote collectie geworden met iconische petten, met als meest bekende de 9FIFTY snapback. Verder zie je een aantal verstelbare 9FORTY modellen voorbij komen, een trucker cap en een paar mutsen die er heel chill uitzien met de komende wintermaanden in het vooruitzicht.

Het assortiment aan kleuren is misschien vrij beperkt, maar met donkerblauw, grijs, zwart en een klein beetje wit wel heel stijlvol. Eigenlijk gewoon must haves als je een Spurs fan bent. En zelfs als je dat niet echt bent zijn het gewoon heel toffe producten. De Tottenham Hotspur x New Era collectie is hier in zijn volledigheid te checken en te bestellen.