Tottenham speelt laatste wedstrijd op White Hart Lane in speciaal shirt

Komende zondag staat de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester United op het programma. Op voorhand natuurlijk al een speciale wedstrijd, maar voor de Noord-Londenaren is het één van de meest speciale en emotionele wedstrijden ooit. Na 118 jaar (!) verlaten ze namelijk hun White Hart Lane en daarom zullen ze de wedstrijd afwerken in een speciaal shirt.

Speciaal shirt Tottenham Hotspur

We moeten toegeven: heel veel is er niet veranderd, maar de details zijn zeker wat waard voor de echte Spurs fans. Het shirt heeft een special edition White Hart Lane logo gekregen, wat een ode is aan het stadion wat ze 118 jaar hun thuis noemden. Het unieke embleem zal boven de namen van de spelers op de rug geplaatst worden en is geïnspireerd op verschillende iconische aspecten rond het stadion.

De club kondigde daarnaast aan dat het Tottenham Tribute Trust het goede doel is dat betrokken zal zijn bij The Finale of the Lane. Daarom is ook het TTT logo op het shirt terug te vinden onder de officiële shirtsponsor AIA. Als je het shirt graag zou willen kopen dan hebben we minder goed nieuws, want dat gaat moeilijk worden. Alle shirts die door de spelers gedragen worden zullen gesigneerd worden en via een veiling verkocht worden.

Win

Toch is er een manier om wel aan zo’n shirt te komen, plus een gesigneerd shirt van tegenstander Manchester United. Via de officiële site van Tottenham kun je je inschrijven voor een win-actie en zij kiezen één persoon die een gesigneerd shirt van de Spurs en United wint. We hoeven jou niet te vertellen dat ook dit dus een lastig verhaal zal worden. Toch is het een mooi initiatief voor deze bijzondere wedstrijd.

Volgend seizoen zal Tottenham trouwens op Wembley zijn thuiswedstrijden spelen, aangezien de bouw van het nieuwe stadion pas het seizoen daarop klaar zal zijn. Dat nieuwe stadion ligt trouwens naast het huidige White Hart Lane.

Leestip: Dit wordt het fenomenale nieuwe stadion van Tottenham Hotspur