Nike en Tottenham lanceren het nieuwe thuis- en uittenue voor 2018/2019

Er komt een historisch seizoen aan voor Tottenham Hotspur. Nadat ze in 2016/2017 afscheid namen van White Hart Lane hebben ze één jaar op Wembley gespeeld, zodat het nieuwe stadion bij de start van dit seizoen klaar zal zijn. Een nieuw thuis voor de club betekent een volledig nieuw hoofdstuk en dat is de inspiratie achter het nieuwe thuis- en uittenue voor komend seizoen.

Tottenham thuistenue 2018/2019

Het is pas het tweede seizoen dat de tenues door Nike gemaakt worden en nadat er vorig jaar een ‘eenvoudig’ volledig wit shirt gedragen werd, zit er dit jaar wat meer spektakel in het thuisshirt. Natuurlijk blijft het overwegend wit, maar onderaan het shirt loopt dat over in een donkerblauwe kleur. Het broekje is ook donkerblauw en de sokken lopen vervolgens weer van donkerblauw naar wit over. Een vet geheel. Tof detail is de postcode van de club in de nek en de coördinaten van het voormalige White Hart Lane eronder.

Tottenham uittenue 2018/2019

Ook het uittenue van afgelopen seizoen was weinig spectaculair met de donkerblauwe kleur en een paar witte details, maar stijlvol was het zeker. Dit seizoen zullen ze de uitwedstrijden in beduidend opvallendere tenues spelen. Donkerblauw is gebleven voor de romp van het shirt, maar de mouwen zijn lichtblauw gekleurd met het (dit seizoen) bekende zigzagpatroon van Nike dat ook op de zijkant van het broekje is geplaatst. Bijzonder, maar wel heel cool.

Twee sterke tenues voor Tottenham dus komend seizoen. Je kunt de nieuwe Tottenham Hotspur tenues hier bestellen.

Het nieuwe thuistenue heeft qua design wel wat weg van die van Manchester United trouwens. Oordeel hier zelf.