Amazon lanceert de eerste trailer en titel van docu-serie over Sergio Ramos

Vorig seizoen werd al bekend dat Amazon Prime een docu-serie over het leven van Sergio Ramos aan het maken was, maar het was vooral het moment waarop we erachter kwamen wat het nieuws zo mooi maakte. Nadat Real Madrid de eerste wedstrijd van het Champions League tweeluik in Amsterdam wist te winnen met 1-2 moest Ramos tijdens de return vanaf de tribune toekijken omdat hij expres geel pakte in Amsterdam. Hoe dat uitpakte weten we inmiddels allemaal en de camera’s van Amazon waren erbij om alles vast te leggen.

Sergio Ramos docu-serie

Helaas zien we daar nog niks van terug in de eerste trailer, maar we mogen er toch vanuit gaan dat er iets van terugkomt. Wat we in ieder geval wel weten is dat de docu-serie ‘El Corazón de Sergio Ramos’ gaat heten en dat de 8 afleveringen vanaf 13 september op Amazon Prime te zien zullen zijn. Hieronder kun je de eerste trailer checken.

Amazon zegt er zelf het volgende over: ‘Prime Video heeft een zeer zeldzame toegang gekregen tot het alledaagse leven van Sergio Ramos en de camera’s mogen meekijken tijdens een cruciale tijd in zijn carrière waar de druk om te presteren alleen maar toeneemt. Voetbal is ongetwijfeld het belangrijkste in de show, maar de camera’s volgen ook de interacties met zijn familie & vrienden en geven een intiem kijkje in het leven van Sergio zoals de wereld die zelden ziet.’

De docu begint in ieder geval na een teleurstellend WK voor Ramos en heel Spanje om vervolgens de captain te volgen tijdens een van de slechtste seizoenen die Real Madrid heeft meegemaakt de laatste jaren. Dat moet toch wel interessante beelden gaan opleveren.

Een docu waar in ieder geval meer feest gevierd zal worden is deze docu over de laatste 30 dagen van het afgelopen seizoen van Man City. Die trailer belooft ook een hele toffe vierdelige docu-serie.