Een kijkje in het zeer indrukwekkende Real Madrid trainingscomplex

Een tijdje geleden lieten we jullie een mini-docu zien genaamd ‘Hala Madrid’ waarbij je een kijkje achter de schermen bij Real Madrid kreeg. Het bleek de eerste aflevering te zijn van een serie video’s in samenwerking met GoPro en nu hebben ze een nieuwe video gelanceerd waarbij ze een exclusieve tour door het trainingscomplex geven. En wat voor trainingscomplex!

Ciudad Real Madrid

In 2005 opende het trainingscomplex, genaamd Ciudad Real Madrid, haar deuren. Het is echter veel meer dan ‘gewoon een trainingscomplex’. Het is als een thuis voor de spelers van de club en dat wordt bijna letterlijk genomen, want elke speler heeft zijn eigen ‘5-sterren hotelkamer’ op het complex. Verder is het natuurlijk voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om op het hoogste niveau te trainen, zowel voor het eerste als de jeugdteams.

Hieronder kun je zelf een rondleiding nemen door het complex. Waarschuwing: je kunt nogal teleurgesteld zijn wanneer je weer bij jullie eigen trainingscomplex arriveert.

Video: Hala Madrid

Behoorlijk indrukwekkend toch? Hier kun je het eerste deel van de serie nog eens terugkijken. Zeker een aanrader als je dat nog niet gedaan had.