Deze trainingsvideo van Cristiano Ronaldo is pure motivatie voor elke voetballer

Behalve dat Cristiano Ronaldo algemeen bekend staat als één van de beste voetballers ooit staat hij ook bekend als een trainingsbeest. Het hoort allemaal bij zijn absolute wil om te winnen en de beste te zijn in alles wat hij doet. Dat is ook de reden waarom hij het perfecte voorbeeld is voor miljoenen voetballers wereldwijd, ondanks dat niet iedereen fan is van zijn maniertjes op het veld.

Trainingsvideo Cristiano Ronaldo

Toen Cristiano nog een jonge voetballer was kreeg hij te horen dat hij veel talent had, maar dat hij behoorlijk dun was. Voor hem was dat het teken om meer te gaan trainen en te investeren in zijn lichaam. Je lichaam is immers te trainen en talent niet, dus de sportschool werd als een tweede thuis voor Ronaldo. Het resultaat is inmiddels bekend. Gelukkig deelt hij regelmatig trainingsvideo’s met de wereld waarmee hij motiveert en inspireert. Onderstaande video is daar het perfecte voorbeeld van.

Hier kun je toch niets anders dan respect voor hebben? Dan nemen wij zijn ‘rare maniertjes’ voor lief, want een voetballer als Ronaldo moet gewoon gewaardeerd worden.

Wil je meer weten over de trainingen, voeding en herstelmethodes van Ronaldo? Dat kan nu. Hier lees je er alles over.