De indrukwekkende fysieke transformatie van Lewandowski in de laatste maanden

Robert Lewandowski staat al jarenlang bekend als één van de meest dodelijke spitsen ter wereld, daar bestaat geen twijfel over. Waar we hem nooit echt mee linkte was een super sterk en gespierd lichaam, maar de Pool heeft een transformatie doorstaan zoals je ze zelden ziet. Natuurlijk was hij al lang geen iel mannetje meer, maar de foto’s die nu opduiken laten toch wel een flinke transformatie zien. ‘

De guns van Lewandowski

Zijn benen/voeten kon je al als twee levensgevaarlijke guns zien, maar daar zijn er twee bijgekomen in de vorm van zijn armen. Het lijkt er dan ook op dat Lewandowski de volledige winterstop in de gym heeft doorgebracht, want als we de recente foto’s met die van een paar maanden terug vergelijken, dan zijn de verschillen toch heel duidelijk zichtbaar. Allemaal het werk van hard werken in de gym, zoals je in onderstaande video kunt zien.

View this post on Instagram

Back to work!✌️

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on

View this post on Instagram

Another day at the office 😎💪

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on

Indrukwekkend hoor, maar het wordt pas echt indrukwekkend als je het vergelijkt met zijn fysiek van een paar maanden geleden. Hieronder zie je een aantal posts van juli/augustus. Het begin van het seizoen dus. Misschien is de tegenvallende eerste seizoenshelft de reden achter zijn motivatie om nóg harder te werken.

View this post on Instagram

Time to get back to hard work!

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on

Wat ook een reden voor de transformatie kan zijn is dat voetballers naarmate ze ouder worden nóg beter op hun lichaam moeten letten. Hoe dan ook, Lewa is op deze manier een inspiratie voor velen.

Heb jij in tegenstelling tot Lewandowski in de winterstop juist helemaal niets aan je lichaam gedaan? Dit is het effect van 2 weken niets doen op je kracht, spier- en vetmassa.