Deze twee CL-scenario’s bij Ajax en PSV kunnen jou flink veel geld opleveren

Voor Ajax en PSV is een belangrijke Champions League week aangebroken. Ajax kan tegen Benfica een grote stap richting overwintering zetten en PSV strijdt voor de laatste kans tegen Tottenham Hotspur. Ook voor je portemonnee kan dit een belangrijke week worden, want we kwamen een aantal odds tegen die mooie kansen bieden. Zonder risico zijn ze niet, maar de odds daarentegen zijn zeer verleidelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sliding into the weekend like @hirvinglozano & @donyellmalen ✌🏻 #GROPSV

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

PSV wint na achterstand

Tottenham blijkt dit jaar nauwelijks in staat bijna zekere overwinningen over de streep te trekken. Bij Inter incasseerde het in de eindfase 2 doelpunten waardoor het een 0-1 voorsprong weggaf en ook in Eindhoven vergaten de Spurs afstand te nemen en een Londense overwinning veilig te stellen. Resultaat: wederom geen winst en slechts 1 punt in de groepsfase tot nu toe. Afgelopen weekend liet Tottenham de Wolverhampton Wanderers zelfs nog tot 2-3 terugkomen nadat het in 61e minuut op 0-3 voor kwam. De conclusie is dat Tottenham moeite heeft om een voorsprong over de streep te trekken. Als dat vanavond wederom mislukt en PSV sleept er na een achterstand zelfs een overwinning uit, dan win jij maar liefst 13,0 keer jouw inzet terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is je boy, Nous Part Two! 🤙 Hoeveel ‘❤️’ voor deze held? #UCL #ajaben

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Noussair Mazraoui scoort weer

Hét goudhaantje van Ajax tot nu toe in de Champions League is zonder enige twijfel rechtsback Mazraoui. Zowel tegen FC Bayern als Benfica scoorde hij een doelpunt en in het laatste geval was het zelfs de winnende. Mazraoui heeft daarmee de smaak te pakken en een doelpunt in Lissabon valt daarom zeker niet uit te sluiten. Dat is mooi, want het kan je écht veel geld opleveren. Een doelpunt van hem bezorgt je minimaal 8,0 keer je inzet, maar kan zelfs 21,0 keer uitkeren wanneer je gokt op het feit dat hij het eerste of het laatste doelpunt van de wedstrijd scoort. Niet slecht, lijkt ons, en ook wel een beetje vreemd. Een doelpunt van Dani de Wit levert bijvoorbeeld maximaal 11,0 keer je inzet op. Zitten ze soms de slapen bij het  bettingkantoor?

Andere interessante CL-odds zijn bijvoorbeeld tot maximaal 26,0 keer je inzet bij een doelpunt van De Ligt of  maximaal 17,0 keer  je inzet bij een goal van Bergwijn. Check alle odds hier.