Under Armour overtuigt met gruwelijke edities van de Spotlight & Magnetico

Het is alweer eventjes geleden dat we een artikel gewijd hebben aan de kicksen van Under Armour, maar na de lancering van deze twee gruwelijke uitvoeringen van de Spotlight en Magnetico konden we er niet omheen. Twee schoenen met andere eigenschappen en contrasterende looks. Heel verschillend dus, maar ze hebben één overeenkomst: ze zien er fantastisch uit.

Under Armour Spotlight ‘Camo White’

De Spotlight wordt gedragen door onze eigen Memphis Depay en het uiterlijk van de schoen past nu perfect bij de uitgesproken stijl van Memphis zelf. Witte schoenen vallen sowieso al lekker op, maar door de grijze camo die bijna de helft van de schoen bedekt heeft het geheel een bad-ass look gekregen. Het meest opvallende aspect van deze schoen ondanks de kleuruitvoering toch wel de rits. Die heeft de veters namelijk vervangen, zodat er een gladder oppervlak is om mee te schieten.

Under Armour Magnetico ‘Black/Metallic Silver’

De Spotlight is gemaakt voor de type spelers als Memphis, maar deze Magnetico is bedoelt voor de controleurs. Daar past de traditionele zwarte kleur dan ook perfect bij, maar daar is het niet bij gebleven. Door middel van zilveren metallic details is het toch een schoen geworden die extra indruk maakt. En wat dacht je van die speelse lijnen over de upper. Zo behoudt het de klasse van een zwarte schoen, maar heeft het een moderne twist gekregen. Erg vet hoor!

Ja, hiermee heeft Under Armour onze aandacht volledig opgeëist. De Spotlight ‘Camo White’ is nu hier verkrijgbaar, maar de Magnetico laat nog even op zich wachten. Wanneer en of die hier verkrijgbaar zal zijn is ons ook niet bekend.

Foto’s: SoccerBible