Twee ton over? Deze brute Satin Black Audi R8 staat namelijk te koop

Nog op zoek naar een waggie om dat gare ding van jou te vervangen, zodat je elke week als een ware baller de parkeerplaats van het sportpark op kunt komen? Zoek niet verder, want we hebben ‘m voor je gevonden. Als je nog ergens twee ton hebt liggen althans. Deze brute Audi R8 staat namelijk te koop bij MAAS Autogroep en hij heeft slechts drieduizend kilometer op de teller.

Satin Black Audi R8

De Audi R8 staat sinds zijn introductie sowieso al bij veel mannen op de wishlist en veel pro’s hebben er één onder hun kont, maar deze uitvoering is wel heel bruut. Wat ons betreft is ‘ie zelfs geschikt als Batmobile, maargoed. De auto is in 2015 gebouwd, maar heeft slechts 3.071 kilometer op de teller. Verder zit de R8 ook bomvol dikke opties, zoals een carbon-pakket voor het exterieur, een sportuitlaat, een carbon afdekking van het motorcompartiment en een Bang & Olufsen geluidssysteem om van elke uitwedstrijd een feest te maken.

Deze Audi R8 had trouwens niet altijd deze ongekend vette matzwarte kleur. De voormalig eigenaar heeft ‘m naar JD Customs gebracht om de Floretzilver Metallic kleur te vervangen voor Satin Black met hoogglans accenten. Geen verkeerde keus denken wij zo. Zeker in combinatie met de zwarte velgen. Damn, wat een bak!

Als je dus écht indruk wilt maken kun je even de website van MAAS Autogroep bezoeken. Moet je wel €199.890 tot je beschikking hebben, want anders kom je niet verder dan kijken.

Bron: Gewoonvoorhem