Deze ultieme après skistok heeft een geïntegreerde fles voor whiskey en bier

Menig voetballer houdt zijn conditie in de wintermaandjes op peil door flink te gaan skiën. Of ja, skiën. Het heet ski-vakantie, maar het is vooral een leuk excuus om onszelf weer eens vol te gooien met bier en schnaps. Als jij ook tot deze categorie atleten behoort dan zijn deze WhiSki-stokken ongetwijfeld wat voor jou.

WhiSki Poles™ were born of camaraderie, made for debauchery

WhiSki Poles

WhiSki Poles is een crowdfunding campagne op het bekende Kickstarter platform. WhiSki Poles zijn ‘high performance’ aluminium skistokken met een geïntegreerde fles. Aan de bovenkant van het handvat zit een schroefdop. Die kun je er eenvoudig afdraaien en vervolgens gooi de stok vol (max. 240 ml) met whiskey of bier. Je hoeft je handschoenen niet eens uit te doen. Je raakt de dop ook niet kwijt, want die zit met een plastic bandje aan de stok vastgemaakt. Hoe het werkt zie je hieronder.

Vrij geniaal als je het ons vraagt. Het project heeft nog wel een klein beetje steun nodig. Ze hebben 31 dagen de tijd om nog €9.000 binnen te halen. Moet lukken, zou je zeggen. Als je het project wil ondersteunen dan kan dat hier en ontvang je voor €126 een set WhiSki Poles.

Ben je trouwens een echte whiskey liefhebber en ook nog eens fan van Peaky Blinders? Dan moet je deze Peaky Blinders whiskey eens checken.