Umbro Pitch Day: stevige tackles, veel strijd en nog meer doelpunten

Spelen op een strakke grasmat die omringd wordt door immense tribunes. Voetballen in een groot stadion, het is de droom van menig jongetje. Misschien zelfs wel van menig volwassen man. Voor ons kwam die droom uit, want Umbro nodigde Never Offside en andere voetbalfreaks uit om tijdens hun Pitch Day onderdeel uit te maken van het Umbro Nederland team.

In een schitterend verlicht Philips Stadion namen wij, onder leiding van de Nederlandse koningin straatvoetbal Rocky, het op tegen een hoofdzakelijk Brits Umbro-elftal.  Stevige regenbuien hadden het veld behoorlijk glad gemaakt, wat soms resulteerde in harde slidings en kleine foutjes in de aanname. Genoeg sensatie dus en dat zag je ook terug op het scorebord. Ohja, wij waren het rode team.

Op deze avond kregen we ook de mogelijkheid om op de Velocita te spelen en dat viel zeker niet tegen. Ondanks het natte weer bleven we zonder enige moeite op de been. Daarnaast is de schoen ook nog eens bloedsnel door het extreem lage gewicht. Perfect voor de rappe aanvallers onder ons. De Umbro Velocita is al vanaf €49,99 in 6 kleuren verkrijgbaar.

© Christ Clijsen / www.christclijsen.nl

Leestip: Deze ‘voetbalshirts’ maken de perfecte look voor de zomer