Deze ‘voetbalshirts’ maken de perfecte look voor de zomer

De zomer is al een tijdje onderweg, maar hoop jij ook nog op een paar warme weekejes? Je weet wel, koude drankjes en lekkere danspasjes onder de hete zon. Wat dan natuurlijk niet mag ontbreken is een goede outfit. Festivals en andere leuke feestjes zijn de uitgelezen mogelijkheid om jezelf met toffe kleding te onderscheiden van de rest. Maar je moet ook een beetje lef hebben. Een collectie die jou zeker gaat doen opvallen is de nieuwe Pro Training Collectie van Umbro.

De Umbro Pro Training zomercollectie bestaat uit items die ons doen terugdenken aan de voetbalcultuur in de jaren ’80 en ’90. Patronen uit de ‘nineties’ zijn een grote inspiratie voor steeds meer fashionbrands, dus is het geen toeval dat Umbro hiervoor kiest. Wij waarderen dat Umbro met deze gewaagde trend mee gaat, want hierdoor bieden zij de dragers van deze fashion de mogelijkheid zich echt te onderscheiden. Durf jij voorop te lopen? Wij wel en schoten een paar foto’s met onze 3 favorieten uit de collectie.

umbro pro training 3

umbro pro training 2

Onze absolute favoriet is deze Umbro Training Nederland. Het shirt heeft zijn naam te danken aan het patroon dat je kent van het Oranje shirt van 1988. De keuze voor zwart en wit is stijilvol en maakt ‘m zeer goed combineerbaar. Het patroon en de luchtige pasvorm ademt de Engelse ‘football culture’ die we in fashion terug zien komen.

umbro pro training 11

umbro pro training

De Umbro Training LS Spartak Purple is een gewaagde keuze, maar een item waarmee jij wel gaat opvallen. Deze longsleeve heeft een aangesloten pasvorm en doet je denken aan een keepershirt ‘straight from the eighties’. Deze is voor de jongens met zelfvertrouwen, maar dan rock jij tenminste een outfit die niet iedereen op een festival draagt.

umbro pro training 5

umbro pro training 10

Een dikke sweater in een zomercollectie? Zeker wel. De Umbro Classic Crew Red is ideaal vanaf het moment dat de zon in de zee is gezakt en de temperatuur begint te dalen. Begint de dame aan de andere kant van het kampvuur te bibberen, doe deze heerlijke oversized trui dan snel uit en slaat ‘m om haar schouders. Jij gaat sowieso punten scoren met deze classic crew.

De Umbro Pro Training zomercollectie is inmiddels flink afgeprijsd dus hier voor een mooi prijsje te krijgen.