Under Armour presenteert de bizar vette Clutchfit 3.0

Under Armour laat er in 2017 geen gras over groeien en wil vanaf het eerste fluitsignaal indruk maken. Het jaar is nog geen twee weken oud en ze presenteren de nieuwe generatie Clutchfit. Een beest van een schoen qua uiterlijk én functionaliteit. Mocht je nog enigszins twijfelen over de voetbalschoenen van Under Armour, dan zal de Clutchfit 3.0 3D alle twijfels wegnemen. Dit is next level. Een paar kicksen die Batman zou dragen als hij zou voetballen.

ua-clutchfit-3d-1

Under Armour Clutchfit 3.0 3D

De nieuwe generatie is gebouwd om als tweede huid te dienen. De bijzondere upper is met behulp van 3D-print technologie gemaakt voor middenvelders die het tempo bepalen en op hun balgevoel, visie en beweging vertrouwen. Deze 3D structuur zorgt voor grip over de bal in alle omstandigheden. De upper buigt en beweegt met de voet mee voor een ongekende mate van comfort en support. Het anti-slip materiaal in de hiel zorgt voor een locked-in fit van de voet. De binnenzool is voorzien van extra demping, zodat ze comfortabel aanvoelen tijdens het lopen.

ua-clutchfit-3d-2

ua-clutchfit-3d-4

De eerste kleuruitvoering is er meteen eentje die veilig én bruut tegelijk is. Het volledig zwarte uiterlijk geeft deze schoen een futuristische Batman-look en daarmee schrik je de tegenstander gegarandeerd af. Onder de zool is een subtiel patroon verwerkt, wat lijkt op de 3D structuur van de upper. Om het allemaal af te toppen hebben de noppen een doorzichtige afwerking gekregen.

ua-clutchfit-3d-5

Een indrukwekkend begin van het jaar van Under Armour dus. We zijn benieuwd naar de volgende kleuruitvoeringen van de vernieuwde Clutchfit.

Je kunt de Under Armour Clutchfit 3.0 3D hier bestellen.

Leestip: Deze nieuwe voetbalschoenen kun je in 2017 verwachten

Bron: SoccerBible