Universal maakt bekend een film te gaan maken over McGregor

De laatste paar dagen zul je vast wel wat meegekregen hebben van het aanstaande gevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. De promotietour voor het gevecht op 26 augustus zit erop en het bestond eigenlijk exclusief uit het belachelijk maken van de toekomstige tegenstander. Daar waren we wel een beetje klaar mee, maar nu komt er leuker nieuws met betrekking tot de Ierse MMA-koning: Universal gaat een film maken over ‘The Notorious’.

Conor McGregor: Notorious

Het is opnieuw een bewijs dat het ontzettend lekker gaat met McGregor. In vrij korte tijd werd hij dé man van UFC, binnenkort gaat hij het gevecht van de eeuw aan en binnenkort dus een eigen film. Universal kwam met die mededeling via Facebook. De film draagt de naam ‘Conor McGregor: Notorious’ met als beschrijving: ‘If you want it all, you have to fight for it.’

Verder is er eigenlijk nog niets bekend. Geen datum, geen trailer en het is ook onbekend of het om een documentaire of een drama gebaseerd op real-life events gaat. We zullen je er in ieder geval over op de hoogte houden. Het zal in ieder geval weer flink wat geld in het Ierse laatje brengen. Dit is trouwens wat Conor McGregor nu waard is.