Op deze droomlocatie vierde Gregory van der Wiel zijn vakantie op de Malediven

Gregory van der Wiel leeft wel het leventje hoor. De Nederlander verkaste dit jaar naar de prachtige stad Toronto om daar te voetballen bij de lokale FC en zijn schitterende vrouw/Belgisch topmodel Rose Bertram ging natuurlijk mee. Buiten het voetbal zit hij ook zeker niet stil. Hij lanceerde een aantal bedrijven en investeerde in een revolutionair ‘Nederlands’ vervoersmiddel. Goed bezig Greg! Natuurlijk moet je dan wel af en toe op vakantie om te ontspannen en dat doet ‘ie dan ook niet half.

Chillen op de Malediven

De Malediven is sowieso een droomlocatie waar je maximaal kunt chillen, maar Greg & Rose hebben het groots aangepakt door een 2 Bedroom Water Retreat with Slide villa te boeken op het Soneva Jani resort. Een giga-villa met alles erop en eraan, inclusief glijbaan. Daar betaal je ook wel voor, want het kost bijna €7.500 per nacht.

Foto: soneva.com

Hij heeft zijn tijd daar vastgelegd met foto’s & dronevideo’s en dat levert gruwelijke plaatjes/video’s op. Ondertussen moest er nog wel even tijd vrijgemaakt worden voor wat potjes Fortnite, zoals je in één van onderstaande video’s kunt zien. Geen verkeerde plek om wat potjes te spelen.

View this post on Instagram

Hi there Maldives 🌊

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) on

View this post on Instagram

🚲

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) on

View this post on Instagram

Follow me baby @rose_bertram #maldives #sonevajani

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) on

Hier word je toch wel stinkjaloers van. Vooral met dit koude weer hier in Nederland. Dikke kans dat Van der Wiel de vakantie betaald heeft met het bedrag dat hij aan de verkoop van zijn BALR. & 433 aandelen verdiende. Een gigantische bak geld was dat.