Gregory van der Wiel voetbalt op peperdure & ultra-zeldzame Nike’s

Gregory van der Wiel is behalve profvoetballer en ondernemer ook een grote fan van fashion. Dat kon je misschien al weten door zijn betrokkenheid in BALR., maar ook als je hem een beetje volgt op social media merk je dat hij duidelijk waarde hecht aan zijn kledingstijl. Die liefde voor fashion is nu ook op het veld te zien, want tijdens zijn laatste wedstrijd voor Toronto FC droeg hij de limited edition Nike x Off White Mercurial Vapor 360.

Gregory’s kicksen

Wat is daar dan zo fashion aan? Nou, de schoenen zijn ontworpen door één van de meest populaire fashion designers van het moment, Virgil Abloh. Hij is de man achter ‘Off White’ en hij ontwerpt behalve kleding ook bijzondere varianten van Nike sneakers én dus ook voetbalschoenen.

Virgil made me do it ?

Een bericht gedeeld door Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) op

Aangezien ze als limited edition de verkoop ingaan zijn ze al snel heel veel geld waard en dat is ook bij de Nike x Off White Mercurial Vapors van Gregory het geval. Ze worden nu op eBay namelijk aangeboden voor zo’n $600 tot wel $1000. Voor gewone mensen zoals jij en ik zou het ook nog eens een paar voetbalschoenen zijn die je niet tijdens het voetballen gaat dragen, want daar zijn ze veel te waardevol voor.

Dikke kans dat Gregory de schoenen gewoon gekregen heeft, al zullen deze bedragen niets zijn voor Gregory van der Wiel. De Nederlander doet het behalve met het voetbal namelijk ook heel goed als ondernemer. Hij heeft zich onlangs nog uit laten kopen bij BALR. en daar een gigantisch rendement opgepakt, plus hij investeert veel geld in innovatieve dingen zoals dit Nederlandse transportmiddel.

Uitgelichte foto: Unisport