Vergeet Bitcoin: de Klassieker kan jou écht veel & snel geld opleveren

Het kan je niet ontgaan zijn dat cryptocurrency’s als Bitcoin ontzettend hot zijn de laatste tijd. Het is natuurlijk een behoorlijke gok om hier in te investeren, maar het kan je wel behoorlijk wat knaken opleveren. Wij hebben echter een betere optie om nog sneller en nog meer geld te verdienen: de Klassieker die komend weekend op het programma staat.

Betten op de Klassieker

De eerste speelronde na de winterstop kan niet beter beginnen dan met Ajax – Feyenoord. Voor beide teams is dat al een ontzettend belangrijke wedstrijd in de strijd om de titel. Dat maakt de wedstrijd natuurlijk al spannend genoeg, maar je kunt ‘m nog veel spannender maken door wat centjes op het spel te zetten. We geven een paar tips die financieel zeer aantrekkelijk zijn.

Een herhaling van 22 oktober

De eerste onderlinge wedstrijd van dit seizoen in Rotterdam eindigde in een 1-4 overwinning voor Ajax. Dat was redelijk geflatteerd, maar we kunnen gerust stellen dat Ajax nu de favoriet is. Je kunt dan wel op winst Ajax inzetten, maar dat betaalt niet echt goed uit (1,62). Wat je wel kunt doen is inzetten op een kopie van die eerste wedstrijd. Een 4-1 overwinning van Ajax levert maar liefst 19 keer je inzet op. Een andere iets veiligere optie: Klaas-Jan Huntelaar maakt wederom de openingstreffer (hij scoort sowieso heel vaak tegen Feyenoord). Dat levert 4,3 keer je inzet op. Al deze odds kun je hier checken.

Nog maar 3️⃣ nachtjes slapen Ajacieden! ? ? #Klassieker #ajafey

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Feyenoord haakt aan in de titelrace

Gezien de voorgaande wedstrijd en de huidige stand in de Eredivisie is Feyenoord duidelijk de underdog in deze wedstrijd. Om aan te haken moet Feyenoord deze wedstrijd winnen en dat betaalt ook heel lekker uit. Zet je jouw geld hier op in en winnen ze ook daadwerkelijk? Dan krijg jij 4,6 keer je inzet. Een belangrijke schakel hierin zou clubtopscorer Berghuis moeten zijn. Denk je dat hij de openingstreffer in de wedstrijd maakt? Dan krijg je maar liefst 9,25 keer je inzet. Wil je het echt groots aanpakken? Zet dan in op dat Feyenoord een achterstand bij rust ombuigt in winst, want dat betaalt 30 keer uit! Al deze odds kun je hier checken.

 

Kunnen we zondag eindelijk weer juichen in Amsterdam? ?? #ajafey #Klassieker #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Ja, dat zijn toch interessantere odds dan je geld inzetten op crypto’s. Plus dat geld heb je dan eventjes in 90 minuten verdient.