Met deze ‘biertap to go’ kun je verse pils overal mee naartoe nemen

We hoeven jou natuurlijk niet te zeggen dat er niks boven een lekker vers biertje gaat met een perfecte schuimkraag. Natuurlijk is er niet veel mis met blikjes of flesjes, maar het kan gewoon niet tippen aan een vers getapte rakker. Het nadeel is echter dat zo’n tap niet echt makkelijk mee te sjouwen is naar een barbecue, park of zelfs een uitwedstrijd. Tot nu, want dit is de ManCan.

ManCan

De ManCan is een tap to go zodat jij en je maten altijd en overal van vers & koud bier kunnen genieten. De half doodgeslagen blikken bier die halverwege lauw beginnen te worden zijn dus verleden tijd. De biertap is gemaakt van roestvrijstaal, kan tot ongeveer 4 liter bier koel houden en wordt inclusief flexibele slang en Machismo Tap systeem geleverd. Dit meesterwerk is daarnaast uitgerust met een Perfect Pour 2-stage Regulator, waardoor zelfs de meest amateuristische tappers een perfect biertje kunnen tappen. Heb je die 4 liter er alweer uitgezopen? Geen probleem, gewoon bijvullen met je favoriete bier en je kunt er weer tegenaan.

Dus, wil jij uitwedstrijden onvergetelijk maken, tijdens het kamperen verse pils kunnen tappen of waar dan ook genieten van bier uit tap? Dan kun je de ManCan hier bestellen.

Leestip: Overnachten in dit bierhotel wordt de droom van iedere man

Bron: MAN-MAN