Dit zijn de 5 vetste MLS 2017 tenues tot nu toe

In Amerika staat het nieuwe seizoen voor de deur en daar horen natuurlijk nieuwe tenues bij. Wij vinden deze shirts juist extra interessant, omdat je waarschijnlijk niemand anders in zo’n shirt tegenkomt. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de vetste tenues die tot nu toe gelanceerd zijn en die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt. Leuk detail: Bij alle shirt zijn op beide mouwen het MLS-logo geplaatst, maar toch is het bij iedere club net iets anders. Ze mogen namelijk zelf de kleuren van het logo bepalen.

LA Galaxy

In het zonnige en met wereldsterren overgoten Los Angeles is misschien wel de meest bekende club van de VS gevestigd: LA Galaxy. De club die naam en faam maakte door Europese topspelers als David Beckham en Steven Gerrard naar Amerika te halen. Vooral het uitshirt van dit jaar is het bewijs dat ze ongelofelijk veel stijl hebben. Een navy-blauw shirt met wat lichtere accenten, zoals de gele logo’s en de tekst ‘This is LA’ linksonder op het shirt. Nice!

Portland Timbers

Dit shirt behandelde we al eens bij de 5 vetste nieuwe shirts buiten Europa, maar we vinden ‘m zo goed dat het thuistenue van de Portland Timbers ook gewoon in dit lijstje knallen. De kleurencombinatie van het groen met de goudgele details klopt gewoon als een bus en de ietwat klassieke kraag maakt het af. De subtiele horizontale lijnen over het shirt zorgen voor een heel fijn detail.

Chicago Fire

Lichtgrijze voetbalshirts zien we niet zo vaak, maar de club uit Chicago bewijst dat het wel degelijk heel vet kan zijn met dit uitshirt. Het katoenachtige-effect maakt het nog beter, maar vooral de kleurencombinatie met donkerblauw en rood zorgt voor een prachtig geheel.

Vancouver Whitecaps

Wat natuurlijk meteen opvalt bij dit witte thuisshirt zijn de lichtblauwe driehoeken die over het shirt verspreid zijn. Het symboliseert regen en het shirt heeft daarom de toepasselijke naam ‘Let it Rain’ gekregen. Het idee erachter is dat je volhardend moet zijn, want je moet met de regen om kunnen gaan om de regenboog te zien. Een beetje zoetsappig, maar het resulteert wel in een uniek en tof shirt.

Philadelphia Union

Ook bij dit uitshirt van Philadelphia Union kunnen we weer enorm genieten van de kleurencombinatie. Het wit, navy-blauw en gouden details zorgen voor een cool geheel. Het enige minpuntje aan dit shirt vinden we toch de rode Bimbo sponsoring, want dat past niet echt bij de rest van de kleuren. Desalniettemin een heel fijn shirt.

Bonus: New York City FC

We hebben het nieuwe thuistenue van NYCFC gisteren nog op de site geplaatst, maar omdat ‘ie zo goed is zetten we ‘m er nu even als bonus bij. En natuurlijk omdat het de club van Pirlo & Villa is.

Zou je één van deze shirts wel aan jouw collectie willen toevoegen? Je kunt ze hier allemaal vinden.

Leestip: Dit is waarom elke MLS-club met adidas als shirtsponsor speelt