Deze video bewijst dat Firmino & Salah de één-twee specialisten zijn

Er zijn maar weinig voorhoedes zó dodelijk als die van Liverpool. Het is de perfecte combinatie van snelheid, techniek en werklust, plus ze voelen elkaar alle drie heel goed aan. Van de drie willen we er nu eventjes Firmino en Salah uitpikken, want na de wondergoal van afgelopen weekend mogen we toch wel concluderen dat ze de absolute koningen zijn van de één-twee.

Firmino & Salah: koningen van het één-tweetje

Misschien wel het meest opvallende aan de één-tweetjes tussen de Braziliaan en Egyptenaar is dat spits Firmino bijna altijd degene is die Salah voor de keeper zet. Dat doet hij vaak op fabelachtige wijze, maar behalve dat het er prachtig uitziet is het ook gewoon een ijzersterke kwaliteit van misschien wel de minst egoïstische en één van de beste spitsen ter wereld. Onderstaande video zet beide heren en hun één-tweetjes in de spotlight, te beginnen met die prachtige van afgelopen zaterdag tegen Newcastle.

Vanavond begint Liverpool aan de Champions League groepsfase met de lastige uitwedstrijd tegen Napoli. Ook Ajax opent het Champions League avontuur (als we de voorrondes niet meetellen) en dat doen zij tegen Lille. Hier vind je nog de nodige betting tips voor Ajax – Lille.