Interessante video toont het grote verschil tussen Hazard en Ronaldo

De transferperiode is bijna voorbij en de meest opvallende transfer was natuurlijk die van Ronaldo naar Juventus. Hazard werd, zeker na het indrukwekkende WK, gezien als een geschikte opvolger, maar Chelsea liet de Belgische dribbelaar niet gaan. De kwaliteiten van Hazard staan natuurlijk buiten kijf en hij is ontzettend belangrijk voor Chelsea, maar zou hij het gat dat Ronaldo heeft achter gelaten überhaupt wel kunnen vullen? Er is een interessante video opgedoken die daar (deels) antwoord op geeft.

Het verschil tussen Hazard en Ronaldo

In de video worden beide spelers met elkaar vergeleken in een Engels team. Ronaldo in zijn tijd bij United dus tegenover Hazard bij Chelsea. Toen al werd Ronaldo als één van de beste ter wereld gezien, terwijl Hazard zich ondanks de potentie nog nooit écht met Ronaldo en Messi heeft kunnen meten. Als je onderstaande video bekijkt kun je concluderen dat het met één ding te maken heeft.

Zoals je hierboven ziet zit het grote verschil tussen Hazard en Ronaldo ‘m dus in de directheid en rendement. Als Ronaldo een kans krijgt schiet hij (vaak succesvol) op doel als een echte killer. Natuurlijk valt het oog voor de medespelers van Hazard te prijzen, maar het zorgt er wel voor dat hij niet de goals maakt die inmiddels van een winger en speler van zijn kaliber verwacht worden.

Vorig seizoen en het seizoen ervoor kwam Hazard tot 17 goals voor Chelsea in alle competities. Prima cijfers, maar het komt nog niet in de buurt van Cristiano Ronaldo. Misschien moet Hazard dus iets egoïstischer worden om tot de hoogte van Ronaldo en Messi te stijgen.

Een paar weken geleden was het precies 15 jaar geleden dat de destijds 18-jarige Cristiano Ronaldo zijn debuut maakte voor Manchester United. En hoe. De beelden van zijn indrukwekkende debuut kun je hier checken.