Hakim Ziyech koopt de villa van je dromen voor bijna €4 miljoen

Als je de vraag krijgt hoe jouw droomvilla eruit zou zien dan zul je waarschijnlijk ongeveer het volgende zeggen: groot, veel kamers, een grote tuin, een garage met ruimte voor een paar auto’s, een zwembad, de ligging het liefst aan het water én een botenhuis. Nou, dan gaan we je vertellen dat Ziyech onlangs je droomvilla heeft gekocht. Daar heeft ‘ie bijna vier miljoen voor neergeteld, dus jij had ‘m toch niet kunnen kopen.

Nieuwe villa Ziyech

Over de kosten van die villa hoeft hij zich niet veel zorgen te maken, want hij is dé grootverdiener bij Ajax met naar verluidt een bruto jaarsalaris van 4 à 5 miljoen euro. Die bankrekening ziet er dus al goed uit en dat zal de komende jaren niet minder worden met zijn transfer naar Chelsea, waar hij een contract voor 5 jaar ondertekende. Het grootste gedeelte van het jaar zal hij dus in Engeland zitten vanaf volgend seizoen, maar mocht hij even heimwee hebben naar Nederland dan kan hij dus altijd in deze villa terecht.

De villa is gevestigd in Vinkeveen, heeft een totale woonoppervlakte van 565 vierkante meter en heeft 10 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. Uiteraard is de woning voorzien van alle luxe, net als het bijgebouw met verwarmde garage (plek voor 3 auto’s), een hobbyruimte en als klapper op de vuurpijl het botenhuis met eigen aanlegsteiger. En dan waren we het zwembad, bijbehorend zwembadhuis en meerdere terrassen nog bijna vergeten.

Het is in ieder geval een uitstekende manier om de transfer te vieren als je het ons vraagt. Goed bezig Hakim.

Bron: Bekende Buren