De villa van Zlatan staat te koop voor 5,6 miljoen euro

We weten allemaal hoe het vorige seizoen van Zlatan afliep. Vlak voor het einde van de jaargang 2016/2017 raakte hij zwaar geblesseerd en zijn 1-jarig contract bij United liep af. Lang leek hiermee een einde te komen aan zijn periode in Manchester en dus trok de Zweed uit zijn villa, die hij voor een slordige 32.000 pond per maand huurde. Inmiddels heeft de eigenaar deze mansion te koop gezet voor een slordige 5,6 miljoen euro.

Voormalige villa Zlatan

Hieronder zie je de ontzettend grote villa waar Zlatan tot deze zomer verbleef. Natuurlijk is €5.600.000 een hele bak geld, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Onze favoriete plekjes zijn toch wel de immense woonkamer met extreem chille hoekbank, de ruimte met pingpong- en pooltafel en natuurlijk de buitenkeuken inclusief BBQ. Hier kun je wel een aardig feestje geven hoor.

Of Zlatan nog steeds in Manchester woont is onbekend, maar hij zal deze mansion ongetwijfeld regelmatig missen. Wellicht dat hij kan logeren bij zijn teamgenoot, want Pogba heeft ook een hele dikke villa.