11 minuten genieten van het beste wat Virgil van Dijk dit seizoen al liet zien

Het is pas een jaar geleden dat Virgil van Dijk de overstap maakte van Southampton naar Liverpool, maar in die korte tijd is de Nederlandse verdediger al uitgegroeid tot een absolute Liverpool-legende. De manier waarop hij de verdediging leidt en versterkt heeft sinds zijn komst is indrukwekkend en dat maakt ook indruk op alle analisten in Engeland. Niet zo gek ook met zo’n statistieken!

Niet normaal. Inmiddels is Liverpool koploper in de Premier League met 4 punten voorsprong op achtervolger City en dat is voor een groot deel te danken aan de kwaliteiten van Virgil. Hij presteert dit seizoen namelijk gewoon weer ijzersterk. Ook voor ons Oranje waar hij aanvoerder is van het team dat uit de dood opgestaan is en zelfs eerste werd in de Nations League groep.

Het seizoen van Virgil van Dijk tot nu toe

Een Liverpool fan heeft een video van 11 minuten gemaakt met het beste wat Van Dijk tot nu toe dit seizoen voor Liverpool & Nederland liet zien. Dit is genieten en verplicht leervoer voor alle verdedigers onder ons.

De complete centrale verdediger. Volgens velen zelfs de beste ter wereld momenteel. Ben jij het daarmee eens? En hoe zit het met jullie centrale verdedigers? Dit zijn de 5 verschillende types centrale verdediger die je op elk niveau tegenkomt.