Volkswagen bouwt de ultieme Golf om door de McDrive te gaan

Vind jij uitwedstrijden vooral leuk omdat je op de terugweg langs de Maccie kunt gaan? Dan heeft Volkswagen jouw droomauto geproduceerd: de Volskwagen e-Golf Mc Drive Edition. Deze bak is er voor gemaakt om jouw tripje door de vreetstraat van McDonalds zo prettig mogelijk te maken.

Is het al 1 april? Nee, wij hebben het meerdere malen gecheckt. Het is nog gewoon November. Dat betekent dat deze Golf geen grap is. Integendeel. Hij kan echt van jou worden. Voor we daarop terugkomen gaan we even in op de geniale specs van deze burgerbak.

Zoals je in bovenstaande foto van het interieur ziet heeft deze Golf een cupholder die jouw drankje koud houdt en je kunt zelfs een tafeltje in jouw deur plaatsen, om het eten van je burger nog makkelijker te maken. Ook kun je romantische ‘dinerverlichting’ inschakelen met het Ambience Control Systeem. Toch vind je de meest geniale spec in onderstaande foto. Een electrisch verwarm-element in je dashboardkastje.

 

Zoals we al zeiden kan deze auto écht van jou zijn. Vermoedelijk moet je wel diep in de buidel tasten, en een flinke dosis geluk hebben, maar jouw geld gaat wel naar een goed doel. Op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala gaat ie namelijk onder de hamer. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar de echte winnaar ben jij – en iedereen die je meeneemt door de McDrive.

Bron: Top Gear NL