De volledige nieuwe adidas Skystalker collectie is nagenoeg perfect

Precies een week geleden bracht adidas de legendarische Predator eindelijk officieel terug als onderdeel van de nieuwe adidas Skystalker collectie en vandaag heeft de Duitse sportgigant dan eindelijk de rest van de collectie gelanceerd. Over de Predator 18 waren we al heel enthousiast en dat geldt ook voor de overige kicksen uit deze collectie. Zowel de X, Nemeziz en de nieuwe generatie Copa 18 zien er namelijk geweldig uit.

adidas Copa 18 ‘Skystalker’

We beginnen deze keer met de Copa, want dit is niet zomaar een nieuwe kleuruitvoering. Nee, dit is een volledig nieuwe generatie Copa en dat is vooral terug te zien de mix van materialen en de gigantische tong. Waar de upper van de Copa 17 bestond uit een mix van drie materialen (kangoeroeleer, synthetisch leer en de techfit tong), gebruiken ze bij de Copa 18 twee materialen. De volledige achterkant, inclusief tong, is gemaakt van Primeknit. De voorvoet is volledig van leer en de naden hebben plaatsgemaakt voor een intern skelet-achtige structuur voor meer controle.

Over de kleuren waarin deze Copa 18 zijn debuut maakt kunnen we niets anders zeggen dan klasse. Een stijlvolle mix van wit, zwart en goud past wat ons betreft perfect bij deze schoen.

Bij de Nemeziz en X 17 is er op technologisch gebied niets veranderd, dus die technische praatjes zullen we even achterwegen laten. Over het uiterlijk valt daarentegen wel wat te zeggen. De Nemeziz heeft een gruwelijke combinatie van zwart, rood/oranje en goud, terwijl de X 17 een schoen is die de spotlights eist met een bijna volledig gouden kleur. Beiden gewoon heel erg vet dus.

adidas Nemeziz 17 ‘Skystalker’

adidas X 17 ‘Skystalker’

Een uitgebreid aanbod dus in hele vette kleuren. Wat ons betreft is dat hoe een collectie voetbalschoenen moet zijn. De volledige adidas Skystalker collectie is hier verkrijgbaar.

Had je de nieuwe Predator trouwens al gezien of nog niet? Nog niet? Dan kun je ‘m hier checken.