Voormalig FC Groningen-speler Albert Rusnák scoort ‘FIFA-goal’ in MLS

U herinnert zich nog die ene goal van Ado den Haag tegen Feyenoord afgelopen seizoen. Uit een geweldige combinatie scoorde Aaron Meijers een fantastisch doelpunt en die Lex Immers later bombardeerde tot ‘FIFA goal’. Het ging allemaal zo snel en perfect dat het inderdaad even op een spelletje leek. Hetzelfde geldt misschien ook wel voor het doelpunt dat voormalig Cambuur en Groningen-speler Albert Rusnak gisteravond scoorde in de MLS.

Hieronder zie je het fantastische doelpunt dat Rusnák gisteravond voor Real Salt Lake scoorde tegen Sporting Kansas City. De Slowaak laat zich slim terugzakken op de zestien meter en vraagt om de bal. Nadat hij deze ingespeeld krijgt geeft hij een slim balletje op de spits die hem heerlijk met het hoofd teruglegt en Rusnák in één beweging heerlijk uithaalt en de keeper kansloos laat.

Dat ging de verdedigers allemaal iets te snel. Wat een heerlijk doelpunt! Hopelijk gaan we nog meer van deze speler zien in de komende jaren, want ook in de Eredivisie liet hij af en toe mooie dingen zien.

De wedstrijd Real Salt Lake – Sporting Kansas City eindigde overigens in 1-1.